Noviteti u Twitter-u i Facebook-u

Bez autora
Sep 15 2011

"Twitter" će lansirati alatku koja omogućava analizu Veb "saobraćaja" koji potiče od te društvene mreže za slanje kratkih poruka - "tvitova". Alatka "Twitter web analitics" će biti dostupna ove sedmice maloj grupi "Twitter-ovih" partnera, a narednih sedmica i ostalima."Facebook" je, istovremeno, lansirao alatku koja omogućava korisnicima organizaciju lista prijatelja da bi se bolje razvrstale informacije koje se dele sa jednima, od onih koje se dele sa drugima. Sistem "inteligentnih lista" biće dostupan od danas, na opcionoj osnovi.

Noviteti u Twitter-u i Facebook-u"Twitter" će lansirati alatku koja omogućava analizu Veb "saobraćaja" koji potiče od te društvene mreže za slanje kratkih poruka - "tvitova", prenela je danas agencija AFP.

Alatka "Twitter web analitics" će biti dostupna ove sedmice maloj grupi "Twitter-ovih" partnera, a narednih sedmica i ostalima.

"Facebook" je, istovremeno, lansirao alatku koja omogućava korisnicima organizaciju lista prijatelja da bi se bolje razvrstale informacije koje se dele sa jednima, od onih koje se dele sa drugima.

Sistem "inteligentnih lista" biće dostupan od danas, na opcionoj osnovi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik